Close
0 Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Preferences
Søk

Råd og vink

Vårt apotek på din PC og dine varer på døren

På Apotekhjem tilbyr Fyrstikktorget apotek nærmest alle apotekvarer som lovlig kan selges over internett til privatpersoner i Norge levert hjem til deg. Som kjedeuavhengig apotek har vi kanskje landets bredeste produktspekter.

Hudpleie er ett område hvor vi er den eneste leverandøren av enkelte dermatologiske produkter i Norge. Innen blant annet kosttilskudd og vitaminer, røykeslutt, førstehjelp, blodtrykk, graviditetstest og prevensjon, tilbyr vi merkevarer til særdeles gode priser. Vi er opptatt av at alle skal ha anledning til å bestille våre produkter hele døgnet, uberoende av helse eller vanlige åpningstider.

Apotekhjem er 100% norskeiet, og eier Fyrstikktorget apotek, som er åpent for publikum. I 2002 var vi først i Norge med salg av legemidler fra vår nettbutikk til det profesjonelle markedet som veterinærer, leger og tannleger i hele landet gjennom www.teleapoteket.no.

Vår erfaring med internettsalg av legemidler og andre apotekvarer siden 2002, gir deg trygghet ved å bestille fra oss.

Bli kunde og bestill i dag !

Det er trygt å handle apotekvarer hos oss

Du får tilsendt varene dine fra Fyrstikktorget apotek på Helsfyr i Oslo. Som alle andre apotek i Norge, har vi konsesjon fra myndighetene. I tillegg til å være et internettapotek, har vi et vanlig apotekutsalg som betjener kunder i nærområdet til Fyrstikktorget apotek. 
 

Kontakt lege ved alvorlig sykdom

Bruk av www.apotekhjem.no erstatter ikke profesjonell legehjelp ved alvorlig sykdom. Lider du av langvarige eller tilbakevendende symptomer, eller er i tvil om du har en alvorlig sykdom, anbefaler vi deg å ta kontakt med lege.

Vi bruker Cookies ( informasjonskapsel). Dette er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på datamaskinen. 
 
 Råd og Vink