Økologisk rå kakao i pulverform er en rik kilde til antioksidanter og magnesium. Ideell i mange typer mat og drikke, smoothies, desserter og shakes. Den beste formen for sjokolade er rå sjokolade som gir kroppen mange næringsstoffer og virker gledesfremmende.
Nyt dette Peruvianske kakaopulveret. Ekstremt rikt på antioksidanter og andre næringstoffer som kroppen din trenger og fullstendig fritt for ting du ikke har godt av!
Økologiske kakao-bønner, kilden til de beste sjokoladene.
Bruk og dosering
Erstatter annet kakaopulver 1:1, og er ideell til alle typer mat, desserter, kaker, is og sjokolade – sportsdrikker, smoothies og eksotiske matretter.
Kan inneholde spor av nøtter.
Oppbevares tørt og kjølig,
Kakao inneholder: vann, protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer, vitamin C og E og ihvertfall 300 andre identifiserbare kjemiske komponenter, samt opptil 1200 kjemiske kombinasjoner som ikke er i vårt daglige vokabular.
Tilleggsinformasjon
- Helt rå kakao, med alle de verdifulle næringsstoffene intakte!
- Gir energi og overskudd, og stimulerer humøret.
- Idrettsutøvere bruker rå kakao for større utholdenhet, bedre prestasjon og motivasjon, og større mental klarhet. De kraftige antioksidantene bidrar også til kortere restitusjonstid, og beskytter mot frie radikaler.
- Inneholder over 300 ulike kjemiske substanser, og har overflod av gledesfremmende stoffer som serotonin, tryptofan, anadamid, dopamin og fenylalanin.
- Råkakaoens bitterstoffer har flere gunstige effekter på kroppens organer, og virker stimulerende og rensende.
- Er spesielt rik på næringsstoffer, og naturlig rik på mineraler – særlig magnesium med 350 mg pr 100 g.
- inneholder en god del magnesium som er kjent for å ha en god effekt på kroppens muskler indkludert hjertemusklenes funksjon.
Innhold |
Mengde |
|
Pulver av økologiske rå kakaobønner fra Indonesia |
100 % |