Nyda
nyda
V.nr.
690851
Mengde
50
Enhet:
ml
Pris NOK:
146,-
 
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:

NYDA
- Middel mot hodelus


Nyda er et nytt og meget effektivt middel mot lus og egg. Nyda inneholder 92 % dimetikon, som trenger inn i lusens respirasjonsåpninger og på den måten kveler både lus og nymfer. Også luseegg har pusteåpninger, og Nyda trenger også inn i disse og dreper eggene. NYDA er til og med effektivt mot resistente lus. (Resistente lus er et stort og alvorlig problem flere steder, og oppstår som følge av bruk av tradisjonelle lusemidler som er registrerte legemidler)

Det svenske Läkemedelsverket skriver i sine nye anbefalinger fra august 2010 at midler som Nyda bør være førstehåndsmiddel ved hodelusbekjempelse. 


Det finns mange publiserte vitenskapelige studier av NYDAs effekt . Noen er gjort mot placebo og andre mot konkurrenter.

NYDA er helt giftfritt. Det er nok med en enkelt applisering. Det følger finkam med i hver pakke, så man kan få gredd ut døde lus, nymfer og egg etter behandlingen. NYDA er godkjent brukt fra 2 års alder.
 
NYDA er et CE-merket (Class IIA) medisinteknisk produkt. Klasse II klassifiseringen innebærer en høyere grad av godkjennelse enn de fleste andre medisintekniske lusemidler som vanligvis er Klasse I .

Med en observasjonstid på nærmere 10 år har en ekspertrapport slått fast at NYDA kan brukes av alle aldersgrupper, også ammende og gravide. Godkjenningen gjelder alle land inne EU/EØS.

NYDA påføres i tørt hår – alt hår skal fuktes og masseres. (Se pakningsvedlegg/heftet)

NYDAs pumpespray må trykkes hardt slik at den danner en vifteformet dusj.

NYDA må være 1 time i håret for å drepe eggene.

.

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display