Replensmd hormonfri vaginalgel
replensmd-hormonfri-vaginalgel
V.nr.
921447
Mengde
10
Enhet:
Pris NOK:
160,-
(187,-)
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:
ReplensMD
er en hormonfri vaginalgel og et alternativ til kvinner som ikke ønsker å bruke østrogener. ReplensMD er et spesielt godt alternativ, da produktet har en meget god klinisk dokumentasjon. Studier viser at Replens har like godt effekt på irritasjon, kløe og ubehag og smerter under samleie som lokal østrogenbehandling. I tillegg er det i studier påvist at ReplensMD har en positiv effekt på modningen av epitelet i skjeden samt en positiv effekt på skjedens pH. ReplensMD senker pH i skjeden og reduserer dermed sjansen for bakterielle infeksjoner i skjeden. ReplensMD har ingen effekt på spermienes fremkommelighet og kan brukes av kvinner som prøver å få barn. ReplensMD fåes kjøpt på alle landets apotek og er reseptfritt.

Mange årsaker
Tørrhet i skjeden kan være et problem for mange kvinner. Årsakene kan være mange, Sjøgrens syndrom, strålebehandling, overgangsalder osv. Disse årsakene resulterer i at det ømfintlige vevet i skjeden blir tynnere og tørrere. ReplensMD er et hormonfritt alternativ for mange kvinner som av ulike årsaker ikke kan eller ønsker å benytte østrogen. ReplensMD appliseres lokalt og er en varig behandling for tørrhet i skjeden. ReplensMD er dokumentert i en rekke studier sammenlignet med lokal østrogenbehandling. Studier viser at ReplensMD raskt bedrer symptomer som kløe, irritasjon, dyspareunia (smerter under samleiet) hos kvinner som av ulike årsaker lider av tørrhet i skjeden. ReplensMD normaliserer pH i skjeden og beskytter derfor mot infeksjoner og soppangrep. 


Studier viser at ReplensMD har:

  • En positiv effekt på modningen av det vaginale epitelet
  • Bedrer vaginal tørrhet signifikant hos kvinner behandlet for brystkreft
    I langtidsstudier (over 12 måneder) har ReplensMD ikke gitt alvorlige bivirkninger og hadde vedvarende positiv effekt på symptomer som tørrhet, irritasjon, kløe samt smerter under.
  • Forbedret epitelets elastisitet 
    I tillegg kunne signifikante forbedringer i fuktighet, væskevolum og pH påvises
  • Ikke har påvist negativ effekt på spermienes fremkommelighet
    Dette er viktig for kvinner i fertil alder som lider av tørrhet i skjeden
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display