Lactal balance vaginal gel
lactal-balance-vaginal-gel
V.nr.
902226
Mengde
7x5
Enhet:
ML
Pris NOK:
149,-
(167,-)
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:

Lactal Balance Vaginal Gel

Lactal gjenoppretter balansen på en naturlig og dobbeltvirkende måte
Lactal inneholder en patentert sammensetning med melkesyre som senker pH-verdien til et normalt nivå. Balansen blir gjenopprettet, og den vonde lukten forsvinner. Lactal inneholder også glykogen som gir næring og letter tilveksten av nye melkesyrebakterier. Lactal er dermed dobbeltvirkende. Et miljø med en normal pH-verdi og tilgang på glykogen sikrer ny tilvekst av de beskyttende melkesyrebakteriene. Den naturlige balansen er dermed gjenopprettet.

I hvilke sammenhenger brukes Lactal?
Lactal motvirker ubehagelig lukt og irritasjoner og fungerer som en kur for å gjenopprette pH-verdien til et normalt nivå.Lactal kan også brukes som forebyggende behandling, da problemene ofte er tilbakevendende ved for høy pH-verdi forårsaket av ovennevnte faktorer. Lactal kan med fordel til og med brukes under menstruasjon.

Hvordan skal Lactal brukes?
Skru av hetten, og før inn hele tubehalsen i skjeden. Press ut innholdet. Dra ut tuben mens du fortsatt trykker på den, og kast den. Det er hensiktsmessig å bruke Lactal ved leggetid, da noe av geleen ellers kan komme til å renne ut. Bruk gjerne truseinnlegg.
Dosering:
  • For å motvirke ubehagelig lukt og irritasjoner brukes 1 tube per dag ved leggetid i 7 dager.
  • For å forebygge, hvis noen av de tidligere nevnte årsakene for høy pH-verdi foreligger, brukes 1 tube per dag ved leggetid i 2 dager.

En pakke inneholder 7 tuber á 5 ml.
Lactal er et patentert produkt. Oppbevares utilgjengelig for barn
Lactal er utprøvd og klinisk testet
Lactal er blitt brukt mot ubalanse i underlivet i 10 år. Flere kliniske studier har vist at Lactal virker sikkert og effektivt for å gjenopprette og bevare den naturlige balansen i underlivet.
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display