Kalahari Anti-Puffin Eye Serum
kalahari-anti-puffin-eye-serum
V.nr.
691604
Mengde
10
Enhet:
ml
Pris NOK:
199,-
(213,-)
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:

Kalahari Anti Puffin Eye Serum

Kalahari Anti puffin eye serum er et oljefritt serum som er spesielt laget for å redusere poser og mørke ringer under øynene. Serumet smelter lett inn i huden og tilfører fuktighet og næring.

Kalahari er en prisvinnende spaserie med produkter til kropp, ansikt og lifestyle. Ordet Kalahari kommer fra Setswana ordet «Kgala», som betyr stor tørste. Kalahari ørkenen dekker den sentrale delen av Sør-Afrika, og i tillegg store deler av Namibia og Botswana.

Kalahari bruker naturlige råmaterialer høstet av PhytoTrade Afrika medlemmer. Ingrediensene stammer fra trærne og plantene i Kalahariørkenen, som f.eks baobabtre, Kalaharimelon, Jericho rose og marulafrukt, som alle inngår i de afrikanske økosystemer. PhytoTrade er en nonprofit handelsorganisasjon, som hjelper landlige afrikanske produsenter med å utvikle og markedsføre deres naturlige produkter uten å skade de naturlige ressursene.

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display