Lactrase go tyggetab
lactrase-go-tyggetab
V.nr.
807782
Mengde
50
Enhet:
Pris NOK:
159,-
 
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:

LACTRASE GO TYGGETAB - 50stk

Et normalt liv med laktoseintoleranse

 Med forsiktighet i valg av råvarer ved tillaging av mat kan de aller største problemene med laktoseintoleranse reduseres til et minimum. Problemene oppstår når en er ute påreise, spiser på restaurant eller er i selskap. I vår matkultur er melk og fløte en meget vanlig ingrediens ved matlagning.

Personer som lider av laktoseintoleranse vil derfor måtte velge mellom å avstå fra å delta i sosiale måltider eller å betale en pris i form av smerter og ubehag. Lactrase kan være et hjelpemiddel for å gjøre det mulig for personer som lider av laktoseintoleranse å leve et normalt sosialt liv med middager og restaurantbesøk.  

 Laktoseintoleranse er ikke en sykdom

I overkant av 15 % av den voksne befolkning i Norge lider av laktoseintoleranse, ofte uten å være klar over det selv. Laktoseintoleranse viser seg ved oppblåsthet, mageknip og eventuelt diare etter at en har spist mat som inneholder melk eller melkeprodukter.

 Tilførsel av laktase-enzym

Aktivt laktase-enzym kan produseres ved mikrobiologisk fermentering. Etter rensing og preparering kan dette laktase-enzymet tas inn sammen med laktoseholdig mat. Det tilførte laktase-enzymet vil spalte laktosen på normal måte og de ubehag som ellers ville oppstå utvikles ikke. 
 

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display