Her er du:
Danatekt krem
danatekt-krem
V.nr.
868347
Mengde
100
Enhet:
ML
Pris NOK:
76,-
 
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:
Danatekt krem
- For tørr og utsatt hud

Danatekt creme er en svanemerket fuktighetskrem som er spesielt tilpasset tørr, sart og utsatt hud. Danatekt creme inneholder milde og veldokumenterte ingredienser, og svanemerkingen betyr at både emballasjen og ingrediensene i kremen er blant de minst miljøbelastende både for miljø og helse i sin produktkategori*.
Dette er bra både for deg og miljøet!
Danatekt creme inneholder jojobaolje, som bidrar til å roe, mykgjøre
og tilføre huden fuktighet, samtidig som det er dokumentert at oljen øker hudens smidighet i minst 8 timer etter påsmøring. Kremen inneholder i tillegg glycerin, som tilfører og bidrar til å bevare fuktigheten i huden. Kremen består av en vann-i-olje emulsjon, som legger en beskyttende hinne på huden og bidrar dermed til å redusere hudens fuktighetstap. På den måten virker Danatekt creme både fuktighetsbevarende og vannavvisende. Kremen har en dokumentert dempende effekt på rød og irritert hud, da den inneholder vitamin E (tocopheryl acetat).
Danatekt creme inneholder 25 % fett og har en pH-verdi på 5, som er hudens egen pH-verdi. Kremen er lett å smøre på og trekker raskt inn i huden. Dermed føles ikke huden fet eller klissete etter påføring og en kan ta på seg klær med en gang. Danatekt creme er uten parfyme og har derfor en nøytral duft.
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display