Her er du:
Bio-oil scincare
bio-oil-scincare
V.nr.
949405
Mengde
125
Enhet:
ML
Pris NOK:
179,-
 
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:

Bio-Oil-formuleringen er oljebasert, med en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer. Den inneholder den banebrytende ingrediensen PurCellin Oil™, som gjør konsistensen lett og mindre fettete slik at det verdifulle i vitaminene og planteekstraktene tas opp lettere.

Bio-Oil har gjennomgått sikkerhetsvurderinger i samsvar med EU-forskriftene for kosmetikkprodukter. Den toksikologiske profilen, den kjemiske strukturen, opptaksgraden og den totale daglige eksponeringen for hver av de brukte ingrediensene er analysert og funnet å være sikre (også for gravide).

Bruksområde:

Arr

Arr, en vesentlig del av sårhelingsprosessen, skyldes en overproduksjon av kollagen. Arrene gjennomgår mange forandringer mens de modnes, men de er varige av karakter. Bio-Oil er formulert for å forbedre utseendet av et arr, men kan aldri fjerne det.

Bio-Oil masseres inn i arret med sirkulerende bevegelser to ganger om dagen i minst 3 måneder. På ferske arr må ikke Bio-Oil brukes før såret er helet. Den må ikke brukes på sprukken hud. Resultatene vil variere fra person til person.

 

Strekkmerker

Når kroppen utvider seg fortere enn huden som dekker den, brister huden og danner et arr når den heles igjen. Disse arrene vises på hudoverflaten som strekkmerker.

Risikoen for strekkmerker varierer med hudtype, alder, kosthold og fuktighetsinnholdet i huden. De som er mest tilbøyelige til å danne strekkmerker er gravide kvinner, kroppsbyggere, ungdommer i brå vekstperioder og personer som opplever rask vektøkning.

Strekkmerker er varige av karakter, og Bio-Oil er formulert for å forbedre utseendet av dem, men kan ikke fjerne dem.

Bio-Oil masseres inn i strekkmerkene med en sirkelbevegelse to ganger om dagen i minst 3 måneder. Under graviditet må den brukes fra fjerde måned på områder som er tilbøyelige til å danne strekkmerker, som magen, brystene, korsryggen, hoftene, baken og lårene. Resultatene vil variere fra individ til individ.

Aldrende hud

Rynker som ofte er assosiert med aldring skyldes i stor grad en svekkelse av det kollagen- og elastinbaserte støttesystemet i huden. Bio-Oil inneholder mange ingredienser som bidrar til å gjøre huden mykere, glattere og smidigere, og dermed mindre rynkete. Bio-Oil virker også fuktende, og dette forbedrer teksturen, fargen og utseendet til store og små rynker.

Bio-Oil påføres de berørte områdene to ganger om dagen. Resultatene vil variere fra person til person.Bio-Oil Skincare 125ml
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display