Nisim fast sjampo &conditioner
nisim-fast-sjampo-conditioner
V.nr.
974240
Mengde
2x300
Enhet:
ML
Pris NOK:
341,-
 
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:

FAST Shampoo og Conditioner for raskere hårvekst

Næring for raskere vekst
Selv om daglig eller regelmessig bruk anbefales for best resultat, vil raskere hårvekst også oppnås ved mindre hyppig bruk. Du vil kun oppnå raskere hårvekst så lenge du bruker FAST Shampo og Conditioner. 

Regelmessig bruk stimulerer og opprettholder rask hårvekst
F.A.S.T. ™ (Fortified Amino Scalp Therapy) er et to-komponent system bestående av en aminosyre, vitamin og protein beriket sjampo og en conditioner. Den spesielle blandingen av aktive ingredienser sammen med deres unike utvinning og NISIMs produksjonsmetoder muliggjør en optimal penetrasjon av essensielle vitaminer og aminosyrer til hodebunnen. Dette gir superrask hårvekst. Regelmessig bruk gir hodebunnen alt det den trenger for å stimulere og opprettholde en rask hårvekst.

Slik virker produktet: 
FAST (Fortified Ammino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunnssjampo- og balsam for raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer. 
Nå med enda bedre pleie til hår og hodebunn. FAST Shampoo er nå uten sulfater.  100% sulfat frie produkter er også bedre for hår og hodebunn, samtidig som produktene gir bedre beskyttelse til farget og behandlet hår.  Tilsetning av sulfat gir skum.  Nisim har utviklet sulfatfrie sjampoer som skummer like bra.

Effekt for bruker: 
Håret vokser raskere ved bruk av produktene. 
De fleste opplever mellom 45% og 100% raskere hårvekst.

Bruk: 
FAST Shampoo masseres godt inn i hodebunnen. Skyll godt ut og gjenta prosessen. FAST Conditioner masseres deretter inn i hår og hodebunn. Bruk gjerne en kam eller børste i dusjen for å gre balsamen godt inn i håret. La den virke i 1-2 minutter og skyll ut i varmt vann.

Forutsetninger for effekt: 
Hvis du slutter med FAST vil du gå tilbake til din opprinnelige, naturlige veksthastighet.

Tid:
Økt veksthastighet inntreffer normalt etter 3-4 ukers bruk.

Passer for: 
Alle som ønsker raskere hårvekst. FAST er beregnet for alle hårtyper, også for kjemisk behandlet hår.

FAST er meget effektiv etter en cellegiftkur for å få håret langt raskere tilbake. Produktet selges på bl.a. sykehusapoteket Radiumhospitalet til kreft pasienter til bruk etter cellegift kur. Etter mage og slanke operasjoner anbefaler vi NISIM Shampoo for å stoppe hårtapet. Dersom man ikke lenger har et hårtap, men har dårlig hårvekst og hårkvalitet grunnet operasjonen, så bør FAST brukes for å få fortgang i hårveksten.

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display