Her er du:
TRX2
trx2
V.nr.
693218
Mengde
90
Enhet:
kaps
Pris NOK:
678,-
 
Legg i handlekurv
Varebeskrivelse:

TRX2
- kosttilskudd mot håravfall

Trx2 er en naturlig, effektiv og sikker løsning, som virker mot hårtap! Disse revolusjonerende vitaminene er utviklet i samarbeid med forsknings organisasjoner i Oxford Laboratorium. Dette naturlige kosttilskuddet mot hårtap jobber for å stimulere hårvekst på et molekylært nivå for å bidra til sterkt og friskt hår. Alle ingredienser i TRX2 er av høye kvaliteter og gjør at håret vokser tilbake tykkere, sterkere og fyldigere.

Hva er TRX2?

Gjennom forskning har vi funnet ut hvordan hår vokser og hvordan man kan aktivere ”sovende” hårsekker som har midlertidig sluttet å produsere hår. Håret blir naturlig tynnere når hårsekkene begynner å hemme hårveksten som tilslutt stopper helt å vokse. TRX2, vitaminer mot håravfall gir næring til tynt hår for å fremme normal hårvekst. Ved å ta TRX2 gir du håret det støttet det trenger for å opprettholde en naturlig og sunn funksjon i hårsekkene. Denne prosessen og dette tilskuddet hjelper derfor ikke bare med å tykne tynt hår, men også å fremme langsiktig hårvekst – og bedre selvtillit.

TRX2, den naturlige hårtap behandling er spesielt utviklet for pasienter som lider av hårtap. Fordelene med å ta 3 kapsler av TRX2 per dag inkluderer å fremme hårvekst, inkludert fremme og tempelområdet. Samtidig gi synlige sterkere og tykkere hår i følge produsenten.


Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display