Her er du:

Vårt apotek på din PC og dine varer på døren

På Apotekhjem tilbyr Fyrstikktorget apotek nærmest alle apotekvarer som lovlig kan selges over internett til privatpersoner i Norge levert hjem til deg. Som kjedeuavhengig apotek har vi landets bredeste produktspekter.

Hudpleie er ett område hvor vi er den eneste leverandøren av enkelte dermatologiske produkter i Norge. Innen blant annet kosttilskudd og vitaminer, røykeslutt, førstehjelp, blodtrykk, graviditetstest og prevensjon, tilbyr vi merkevarer til særdeles gode priser. Vi er opptatt av at alle skal ha anledning til å bestille våre produkter hele døgnet, uberoende av helse eller vanlige åpningstider.

Apotekhjem er 100% norskeiet, og eier Fyrstikktorget apotek, som er åpent for publikum. I 2002 var vi først i Norge med salg av legemidler fra vår nettbutikk til det profesjonelle markedet som veterinærer, leger og tannleger i hele landet.

Vår erfaring med internettsalg av legemidler og andre apotekvarer siden 2002, gir deg trygghet ved å bestille fra oss.

Bli kunde og bestill i dag !

Det er trygt å handle apotekvarer hos oss

Du får tilsendt varene dine fra Fyrstikktorget apotek på Helsfyr i Oslo. Som alle andre apotek i Norge, har vi konsesjon fra myndighetene. I tillegg til å være et internettapotek, har vi et vanlig apotekutsalg som betjener kunder i nærområdet til Fyrstikktorget apotek. 
 

Kontakt lege ved alvorlig sykdom

Bruk av www.apotekhjem.no erstatter ikke profesjonell legehjelp ved alvorlig sykdom. Lider du av langvarige eller tilbakevendende symptomer, eller er i tvil om du har en alvorlig sykdom, anbefaler vi deg å ta kontakt med lege.

Vi bruker Cookies ( informasjonskapsel). Dette er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på datamaskinen. 
Råd og Vink
Totalsum ordre
0,-
DIN SIDE
Brukernavn (e-post):
Passord:
Lagre? 
Logg inn
Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?
Fyrstikktorget Apotek   -   Karoline Kristiansens vei 5   -   0661 Oslo   -   Telefonnummer: 22 08 97 06   -   Epost: kundeservice@webpharma.no      
Cxense Display