Close
0 Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Preferences
Søk

Crescina HFSC Transd CT200 Woman

867,00
ampul 10+10
Varenummer: 694806
+ -
Gratis frakt

CRESCINA HFSC

Formula 100 %

Stimulerer fysiologisk hårvekst – Effektiv i 100 % av personer som ble testet*

Opprettholdelse av normalfunksjonen til stamcellene i hårfolliklene er essensiell for vekst av nytt hår

 

HÅRETS LIVSSYKLUS

Et hårstrå vokser, dør og fornyer seg i en naturlig tre-fase livssyklus. Den anagene fasen i syklus er fasen hvor håretvokser. Cellene i hårsekken forhornes og det produseres keratin for nydannelse og vekst av hvert hårstrå. Denne fasen varer vanligvis i omtrent tre år. Den anagene fasen etterfølges av overgangsfase (katagen) som varer i omtrent 3 uker, hvor hårfolliklene progressivt skrumpes og reduseres til en tredjedel av opprinnelig størrelse. Den tredje fasen, er hvilefasen (telogen) som varer omtrent i 3-4 måneder. I løpet av hvilefasen vil håret løsne fra hårfolliklene som gjenopptar aktiviteten og trigger en ny anagen fase. Siden det varierer for ulike hårfollikler hvor de befinner seg i

syklusen, er det et variabelt forhold mellom hvilende follikler og de som er i aktivitet.

På en frisk hodebunn, er rundt 85 % av totale follikler i vekstfase (anagen), mens 1 % er i overgangsfase (katagen) og de siste 14 % er i hvilefasen (telogen).

 

TYNT HÅR

Tynt hår er et fysiologisk problem som berører millioner av mennesker. Av ulike årsaker har personer som plages av tynt hår, en arvelig tynn og flat hårmanke hvor antallet hårstrå per kvadratmeter stadig reduseres og områder av skallet hodebunnen blir mer og mer synlig.

Tynt hår kan oppstå som en

− konsekvens av forlenget og rikelig hårtap

− konsekvens av progressiv reduksjon i aktiviteten til hårfolliklene, og selv om det visuelt ikke finnes noe unormalt (synlig) hårtap, kan en prosess med hårtap være satt igang når hårskaftet er mye tynnere enn normalt hår, med en diameter mindre enn 0,03 mm.

− konsekvens av forlenget overgangs- og/eller hvilefase i hårets livssyklus, som igjen fører til redusert antall hårstrå I anagen fasen.

Hårfolliklene har en populasjon av stamceller som er ansvarlig for å skape nye sykluser for hårvekst.

De nederste epitellagene i overhuden (interfollikulær epidermis) og hodebunnen består også av stamceller som sikrer den naturlige regenereringen av nytt hudvev.

 

KONSEPTET CRESCINA

Crescina Re-Growth har alltid hatt fokus på tynt hår. Crescina er ikke bare enda et produkt mot hårtap blant mange, hvor det vanligvis fokuseres på å bremse ned eller motvirke frafall av hår på hodebunnen, men Crescina ble utviklet for å forebygge og behandle tynt hår grunnet fysiologiske (ikke patologiske) årsaker, spesielt når antallet, tykkelsen og kvaliteten på håret gradvis reduseres på grunn av forstyrrelser i aktiviteten i hårfolliklene.

Grunnformuleringen i Crescina Re-Growth – beskyttet av et sveitsisk patent (av totalt 9 patenter) – kombinerer to aminosyrer, cystein og lysin (basis komponenter til keratin i hår) med en spesiell vekstfaktor som kalles Glycoprotein og en karutvidende (vasodilator) komponent, alle innsatt i en hydroalkohol bærer- og transportmolekyl. Flere studier på effekt indikerer at denne sammensetningen har en egenskap som stimulerer naturlig hårvekst ved å påvirke de hårfolliklene som fortsatt er aktive eller delvis inaktive. Den har ikke noe effekt ved totalt bortfall av hårfollikler.

Andre komponenter er tilsatt til grunnformuleringen, som fremmer denne aktiviteten, inkluderer Diguanosine TP, Prolifex, Isofol, Salisylic Acid og bioteknologisk DNA. Crescina Re-Growth er et kosmetisk produkt til utvortes bruk I hodebunnen.

 

CRESCINA HFSC 100 %: EFFEKTIV I 100 % AV PERSONER SOM BLE TESTET

* Klinisk, dobbelblindet studie, randomisert og kontrollert mot placebo på 46 personer (hvorav 23 behandlet med Crescina HFSC og 23 med placebo). De mannlige testpersonene hadde tynt hår tilsvarende grad II, III vertex og IV på Hamilton-Norwood skala. Etter 4 måneder behandling fikk alle testpersonene positiv effekt, med et vekstresultat på +7 til +41 nye hår i et område på 1,8 cm2 (elektronisk telling). Resultatene fra testen er statistisk signifikante.

 

6 300 NYE HÅRSTRÅ

På bakgrunn av matematisk analyse av gjennomsnittsresultatene verifisert fra et hudområde på 1 cm2, og påfølgende beregninger for et utvidet areal tilsvarende hele overflaten av hodebunnen (rundt 600 cm2), gjør det mulig å angi en gjennomsnittlig vekst på 6 300 nye hårstrå etter 4 måneders behandling med Crescina HFSC 100 %. Den

instrumentale analysen ble gjennomført ved bruk av phototrichogram.

 

CRESCINA RE-GROWTH HFSC – Formula 100 %

CRESCINA RE-GROWTH HFSC – Formula 100 % er et kosmetisk produkt til bruk i hodebunnen. Den inneholder

den patenterte formelen Crescina Re-Growth (Cysteine, Lysine, Glycoprotein & Stem-Engine), som stimulerer til

fysiologisk hårvekst. Denne patenterte formelen er innsatt i spesifikke bærer- og transportmolekyler som tillater

gradvis og kontinuerlig frigjøring for absorpsjon ned i hodebunnen.

Den fysiologiske funksjonen til stamceller i hårfolliklene er essensiell for veksten av nytt hår.

Anbefales ved tilstander med tynt hår og hårtap som kan skyldes fysiologiske – og ikke patologiske – årsaker. Ingen

effekt ved fullstendig bortfall av hårfollikler. Spesialformel egnet for menn/kvinner. Tilgjengelig i følgende styrker: 200- 500-1300.

 

BRUK

Hver Crescina HFSC 100 % ampulle inneholder 3,5 ml løsning. 1 ampulle anbrytes og påføres hodebunnen på områder med tynt hår i 5 påfølgende dager, etterfulgt av en pause på to dager (f.eks. de 5 første dagene i uken).

Hver eske inneholder 10+10 ampuller beregnet for en måneds behandling (som kan gjentas flere ganger i året). En sammenhengende behandling på minimum 2 måneder er anbefalt. Esker på 10 og 20 ampuller er tilgjengelige.

 

CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100 %

Komplett behandling – For anti-hårtap og gjenvekst

Crescina Complete Treatment – Anti-Hair Loss and Re-Growth preparations – HSFC 100 % er en kosmetisk behandling til bruk i hodebunnen. Består av ampuller med to ulike løsninger i en og samme eske.

 

CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100 % (ampuller med gul, gjennomskinnelig løsning) inneholder den patenterte formelen Crescina Re-Growth (Cysteine, Lysine, Glycoprotein & Stem-Engine), som stimulerer til fysiologisk hårvekst. Denne patenterte formelen er innsatt i spesifikke bærer- og transportmolekyler som tillater gradvis og kontinuerlig frigjøring for absorpsjon ned i hodebunnen.

Den fysiologiske funksjonen til stamceller i hårfolliklene er essensiell for veksten av nytt hår.

 

CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC (ampuller med fargeløs og transparent løsning) kombinerer hovedaktive ingredienser (Hydroxyproline, Aspartic Acid, Enzymatic activator og Taurine) med hydrolysert gjærprotein og Acetyl Tetrapetide-3, som bidrar til å forsterke håret fra hårroten (in-vitro test på de aktive ingrediensene). Formuleringen er beriket med HSSC Complex* for beskyttelse av naturlig sunn hodebunn (in-vitro og ex-vivo test på de aktive ingrediensene). Crescina Anti-Hair

Loss HSSC er egnet til forebygging og for å motstå fysiologiske – ikke patologiske – årsaker til hårtap.

The COMPLETE TREATMENT kombinerer begge løsningene i en behandling og er egnet for tynt hår forbundet med fysiologisk – ikke patologisk – hårtap. Spesialformel egnet for menn/kvinner.

Tilgjengelig i følgende styrker: 200-500-1300.

 

BRUK

Crescina HFSC 100 % Complete Treatment består av 10 ampuller med Crescina Re-Growth HFSC 100 % og 10 ampuller med Crescina Anti-Hair loss HSSC. Hver ampulle inneholder 3,5 ml løsning. Ampullen anbrytes og påføres hodebunnen på områder med tynt hår. 1 ampulle Crescina Re-Growth HFSC 100 % og 1 ampulle Crescina Anti-Hair loss HSSC brukes vekselvis hver dag i 5 påfølgende dager, etterfulgt av to dagers pause. Hver eske inneholder 10+10 ampuller beregnet for en måneds behandling (som kan gjentas flere ganger i året). En sammenhengende behandling påminimum 2 måneder er anbefalt. Esker på 10 + 10 ampuller er tilgjengelige.

 

HVORDAN BRUKE AMPULLENE

 

1. Ta ut den spesielle plastikk ampulle-bryteren

som medfølger i esken.

2. Tilpass ampulle-bryteren til ampullen, enkelt  ved å plassere den over ampulle-halsen.

Grip ampulle-bryteren mellom pekerfinger og tommel, og brekk av toppdelen av

ampullen, ved å gi et lett men stabilt press mot ampulle-halsen.

3. Ta applikator-munnstykket som medfølger

i esken.

4. Tilpass applikator-munnstykket til halsen på den åpnede ampullen.

5. Ta bort korken på applikator-munnstykket.

6. Påfør løsningen på et rent og tørt område på hodebunnen, linje for linje, konsentrert

på områder hvor tynt hår er mest merkbart. Masser forsiktig for å hjelpe penetreringen.

 

9 PATENTER: Sveits, USA, Europa

• Swiss Patent CH 689 821 A5

• Swiss Patent CH 693 814 A5

• Swiss Patent CH 693 815 A5

• Swiss Patent CH 697 229 B1

• Swiss Patent CH 703 390 B1

• Swiss Patent CH 693 816 A5

• Swiss Patent CH 704 629 B1

• US Patent US 6,479,059 B2

• European Patent EP 1 089 704 B1

 

Advarsel: KUN TIL UTVORTES BRUK I HODEBUNNEN. IKKE TIL INJEKSJON. IKKE SVELG. Hvis produktet kommer i kontakt med øyne eller slimhinner, skyll godt med vann. Oppbevares utilgjengelig for barn. Løsningen inneholder en karutvidende (vasodilator) komponent som kan føre til en forbigående varmefølelse med rødhet på huden for en kort periode. Vask hendene etter applisering.

CRESCINA HFSC

Formula 100 %

Stimulerer fysiologisk hårvekst – Effektiv i 100 % av personer som ble testet*

Opprettholdelse av normalfunksjonen til stamcellene i hårfolliklene er essensiell for vekst av nytt hår

 

HÅRETS LIVSSYKLUS

Et hårstrå vokser, dør og fornyer seg i en naturlig tre-fase livssyklus. Den anagene fasen i syklus er fasen hvor håretvokser. Cellene i hårsekken forhornes og det produseres keratin for nydannelse og vekst av hvert hårstrå. Denne fasen varer vanligvis i omtrent tre år. Den anagene fasen etterfølges av overgangsfase (katagen) som varer i omtrent 3 uker, hvor hårfolliklene progressivt skrumpes og reduseres til en tredjedel av opprinnelig størrelse. Den tredje fasen, er hvilefasen (telogen) som varer omtrent i 3-4 måneder. I løpet av hvilefasen vil håret løsne fra hårfolliklene som gjenopptar aktiviteten og trigger en ny anagen fase. Siden det varierer for ulike hårfollikler hvor de befinner seg i

syklusen, er det et variabelt forhold mellom hvilende follikler og de som er i aktivitet.

På en frisk hodebunn, er rundt 85 % av totale follikler i vekstfase (anagen), mens 1 % er i overgangsfase (katagen) og de siste 14 % er i hvilefasen (telogen).

 

TYNT HÅR

Tynt hår er et fysiologisk problem som berører millioner av mennesker. Av ulike årsaker har personer som plages av tynt hår, en arvelig tynn og flat hårmanke hvor antallet hårstrå per kvadratmeter stadig reduseres og områder av skallet hodebunnen blir mer og mer synlig.

Tynt hår kan oppstå som en

− konsekvens av forlenget og rikelig hårtap

− konsekvens av progressiv reduksjon i aktiviteten til hårfolliklene, og selv om det visuelt ikke finnes noe unormalt (synlig) hårtap, kan en prosess med hårtap være satt igang når hårskaftet er mye tynnere enn normalt hår, med en diameter mindre enn 0,03 mm.

− konsekvens av forlenget overgangs- og/eller hvilefase i hårets livssyklus, som igjen fører til redusert antall hårstrå I anagen fasen.

Hårfolliklene har en populasjon av stamceller som er ansvarlig for å skape nye sykluser for hårvekst.

De nederste epitellagene i overhuden (interfollikulær epidermis) og hodebunnen består også av stamceller som sikrer den naturlige regenereringen av nytt hudvev.

 

KONSEPTET CRESCINA

Crescina Re-Growth har alltid hatt fokus på tynt hår. Crescina er ikke bare enda et produkt mot hårtap blant mange, hvor det vanligvis fokuseres på å bremse ned eller motvirke frafall av hår på hodebunnen, men Crescina ble utviklet for å forebygge og behandle tynt hår grunnet fysiologiske (ikke patologiske) årsaker, spesielt når antallet, tykkelsen og kvaliteten på håret gradvis reduseres på grunn av forstyrrelser i aktiviteten i hårfolliklene.

Grunnformuleringen i Crescina Re-Growth – beskyttet av et sveitsisk patent (av totalt 9 patenter) – kombinerer to aminosyrer, cystein og lysin (basis komponenter til keratin i hår) med en spesiell vekstfaktor som kalles Glycoprotein og en karutvidende (vasodilator) komponent, alle innsatt i en hydroalkohol bærer- og transportmolekyl. Flere studier på effekt indikerer at denne sammensetningen har en egenskap som stimulerer naturlig hårvekst ved å påvirke de hårfolliklene som fortsatt er aktive eller delvis inaktive. Den har ikke noe effekt ved totalt bortfall av hårfollikler.

Andre komponenter er tilsatt til grunnformuleringen, som fremmer denne aktiviteten, inkluderer Diguanosine TP, Prolifex, Isofol, Salisylic Acid og bioteknologisk DNA. Crescina Re-Growth er et kosmetisk produkt til utvortes bruk I hodebunnen.

 

CRESCINA HFSC 100 %: EFFEKTIV I 100 % AV PERSONER SOM BLE TESTET

* Klinisk, dobbelblindet studie, randomisert og kontrollert mot placebo på 46 personer (hvorav 23 behandlet med Crescina HFSC og 23 med placebo). De mannlige testpersonene hadde tynt hår tilsvarende grad II, III vertex og IV på Hamilton-Norwood skala. Etter 4 måneder behandling fikk alle testpersonene positiv effekt, med et vekstresultat på +7 til +41 nye hår i et område på 1,8 cm2 (elektronisk telling). Resultatene fra testen er statistisk signifikante.

 

6 300 NYE HÅRSTRÅ

På bakgrunn av matematisk analyse av gjennomsnittsresultatene verifisert fra et hudområde på 1 cm2, og påfølgende beregninger for et utvidet areal tilsvarende hele overflaten av hodebunnen (rundt 600 cm2), gjør det mulig å angi en gjennomsnittlig vekst på 6 300 nye hårstrå etter 4 måneders behandling med Crescina HFSC 100 %. Den

instrumentale analysen ble gjennomført ved bruk av phototrichogram.

 

CRESCINA RE-GROWTH HFSC – Formula 100 %

CRESCINA RE-GROWTH HFSC – Formula 100 % er et kosmetisk produkt til bruk i hodebunnen. Den inneholder

den patenterte formelen Crescina Re-Growth (Cysteine, Lysine, Glycoprotein & Stem-Engine), som stimulerer til

fysiologisk hårvekst. Denne patenterte formelen er innsatt i spesifikke bærer- og transportmolekyler som tillater

gradvis og kontinuerlig frigjøring for absorpsjon ned i hodebunnen.

Den fysiologiske funksjonen til stamceller i hårfolliklene er essensiell for veksten av nytt hår.

Anbefales ved tilstander med tynt hår og hårtap som kan skyldes fysiologiske – og ikke patologiske – årsaker. Ingen

effekt ved fullstendig bortfall av hårfollikler. Spesialformel egnet for menn/kvinner. Tilgjengelig i følgende styrker: 200- 500-1300.

 

BRUK

Hver Crescina HFSC 100 % ampulle inneholder 3,5 ml løsning. 1 ampulle anbrytes og påføres hodebunnen på områder med tynt hår i 5 påfølgende dager, etterfulgt av en pause på to dager (f.eks. de 5 første dagene i uken).

Hver eske inneholder 10+10 ampuller beregnet for en måneds behandling (som kan gjentas flere ganger i året). En sammenhengende behandling på minimum 2 måneder er anbefalt. Esker på 10 og 20 ampuller er tilgjengelige.

 

CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100 %

Komplett behandling – For anti-hårtap og gjenvekst

Crescina Complete Treatment – Anti-Hair Loss and Re-Growth preparations – HSFC 100 % er en kosmetisk behandling til bruk i hodebunnen. Består av ampuller med to ulike løsninger i en og samme eske.

 

CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100 % (ampuller med gul, gjennomskinnelig løsning) inneholder den patenterte formelen Crescina Re-Growth (Cysteine, Lysine, Glycoprotein & Stem-Engine), som stimulerer til fysiologisk hårvekst. Denne patenterte formelen er innsatt i spesifikke bærer- og transportmolekyler som tillater gradvis og kontinuerlig frigjøring for absorpsjon ned i hodebunnen.

Den fysiologiske funksjonen til stamceller i hårfolliklene er essensiell for veksten av nytt hår.

 

CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC (ampuller med fargeløs og transparent løsning) kombinerer hovedaktive ingredienser (Hydroxyproline, Aspartic Acid, Enzymatic activator og Taurine) med hydrolysert gjærprotein og Acetyl Tetrapetide-3, som bidrar til å forsterke håret fra hårroten (in-vitro test på de aktive ingrediensene). Formuleringen er beriket med HSSC Complex* for beskyttelse av naturlig sunn hodebunn (in-vitro og ex-vivo test på de aktive ingrediensene). Crescina Anti-Hair

Loss HSSC er egnet til forebygging og for å motstå fysiologiske – ikke patologiske – årsaker til hårtap.

The COMPLETE TREATMENT kombinerer begge løsningene i en behandling og er egnet for tynt hår forbundet med fysiologisk – ikke patologisk – hårtap. Spesialformel egnet for menn/kvinner.

Tilgjengelig i følgende styrker: 200-500-1300.

 

BRUK

Crescina HFSC 100 % Complete Treatment består av 10 ampuller med Crescina Re-Growth HFSC 100 % og 10 ampuller med Crescina Anti-Hair loss HSSC. Hver ampulle inneholder 3,5 ml løsning. Ampullen anbrytes og påføres hodebunnen på områder med tynt hår. 1 ampulle Crescina Re-Growth HFSC 100 % og 1 ampulle Crescina Anti-Hair loss HSSC brukes vekselvis hver dag i 5 påfølgende dager, etterfulgt av to dagers pause. Hver eske inneholder 10+10 ampuller beregnet for en måneds behandling (som kan gjentas flere ganger i året). En sammenhengende behandling påminimum 2 måneder er anbefalt. Esker på 10 + 10 ampuller er tilgjengelige.

 

HVORDAN BRUKE AMPULLENE

 

1. Ta ut den spesielle plastikk ampulle-bryteren

som medfølger i esken.

2. Tilpass ampulle-bryteren til ampullen, enkelt  ved å plassere den over ampulle-halsen.

Grip ampulle-bryteren mellom pekerfinger og tommel, og brekk av toppdelen av

ampullen, ved å gi et lett men stabilt press mot ampulle-halsen.

3. Ta applikator-munnstykket som medfølger

i esken.

4. Tilpass applikator-munnstykket til halsen på den åpnede ampullen.

5. Ta bort korken på applikator-munnstykket.

6. Påfør løsningen på et rent og tørt område på hodebunnen, linje for linje, konsentrert

på områder hvor tynt hår er mest merkbart. Masser forsiktig for å hjelpe penetreringen.

 

9 PATENTER: Sveits, USA, Europa

• Swiss Patent CH 689 821 A5

• Swiss Patent CH 693 814 A5

• Swiss Patent CH 693 815 A5

• Swiss Patent CH 697 229 B1

• Swiss Patent CH 703 390 B1

• Swiss Patent CH 693 816 A5

• Swiss Patent CH 704 629 B1

• US Patent US 6,479,059 B2

• European Patent EP 1 089 704 B1

 

Advarsel: KUN TIL UTVORTES BRUK I HODEBUNNEN. IKKE TIL INJEKSJON. IKKE SVELG. Hvis produktet kommer i kontakt med øyne eller slimhinner, skyll godt med vann. Oppbevares utilgjengelig for barn. Løsningen inneholder en karutvidende (vasodilator) komponent som kan føre til en forbigående varmefølelse med rødhet på huden for en kort periode. Vask hendene etter applisering.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også